Ook Afvallen met Molkosan?

.
.

Ook Afvallen met Molkosan?Een gezond gewicht begint met het behoud van een goede spijsvertering. Molkosan is zuur, daarmee een soort wondermiddel voor de spijsvertering en helpt bij het afvallen. Het stimuleert de spijsvertering, en vermindert de trek in snacks en tussendoortjes. Daarbij helpt het zure Molkosan vet sneller verbranden en urine beter afdrijven. Tel uit je winst: als je er ook nog voldoende bij beweegt, heb je een met Molkosan een mooi middel om af te vallen en op gewicht te blijven. Velen gebruiken het inmiddels en dat doen ze natuurlijk niet voor niets.

Afvallen met Molkosan
Er zijn al veel goede ervaringen gehoord en gedeeld over afvallen met Molkosan door dagelijks regelmatig Molkosan te drinken. Of neem bij het ontbijt een lepel Molkosan in. Doordat het veel koolhydraten bevat, eet je de rest van de dag 200 tot 275 kcal minder en het geeft je sneller het gevoel dat je ‘vol’ zit. Het is echter een fabel dat het zuur de maag doet krimpen waardoor je minder eet. Dat is niet waar, want de maag is juist heel goed beschermd tegen zuren. Alleen al omdat de maag zelf het sterkste zuur aanmaakt dat in je lichaam voorkomt.

Wat is Molkosan?
De bekendste Molkosan is die van Dr. Vogel. Molkosan is een 100% natuurlijk product en bestaat uit gezuiverde en geconcentreerde melkwei van verse Zwitserse alpenmelk. Melkwei bevordert de spijsvertering, draagt bij aan een gezonde en optimale darmflora en zorgt ervoor dat afvalstoffen op een natuurlijke manier uit het lichaam worden verwijderd.

De 4 belangrijkste eigenschappen van Molkosan:
1. Zorgt voor een optimale en gezonde darmflora
2. Stimuleert de spijsvertering
3. Bestaat uit geconcentreerde en gezuiverde melkwei
4. Ondersteund bij het kwijtraken en op peil blijven van gewicht

Wat is melkwei?
Melkwei is een waterige, beetje geelkleurige vloeistof die onstaat tijdens het produceren van kaas en betaat voor 94% uit water. Het bevat nagenoeg geen vet en bestaat naast oplosbare weiproteïne uit lactose, melkzuur, mineralen zoals calcium en kalium, koolhydraten en vitamine B1 en B6.

Goede en gezonde darmflora
In het menselijk lichaam en voornamelijk in je darmen bevinden zich melkzuurbacteriën. We kennen rechtsdraaiende en linksdraaiende melkzuren. Rechtsdraaiend melkzuur wordt snel opgenomen in je stofwisseling en in Molkosan zit veel rechtsdraaiend melkzuur. Daardoor kunnen bacteriën in de darmen minder snel uitbreiden. Molkosan zorgt dus voor een goede darmflora.

Hoe gebruik je Molkosan in combinatie met eten?
Molkosan staat bekend als een uitstekende dorstlesser en ideaal bij de maaltijd. Het werkt niet alleen stimulerend op de spijsvertering, het is ook nog eens een heerlijk drankje. Voeg 1 á 2 eetlepels Molkosan toe aan een glas water. Je kunt het eventueel nog meer op smaak brengen met een beetje vruchtensap of honing. Je kunt onverdunde Molkosan ook gebruiken als basis voor dressings en salades, omdat het van nature een friszure smaak heeft.
Let op: gebruik Molkosan niet bij een lactose intolerantie, want het bevat van nature onder andere 4% lactose.

Haalt Molkosan kalk uit het lichaam?
Een veelgehoorde vraag is of Molkosan, net als azijn, kalk aan je lichaam onttrekt en daarmee spier- en gewrichtsklachten veroorzaakt. Molkosan bevat zwakker zuren, welke absoluut niet verantwoordelijk kunnen zijn voor het onttrekken van kalk aan je lichaam. De enige aanwijsbare redenen daarvoor zijn ouderdom en verkeerde leef- en voedingsgewoonten.

Je kunt natuurlijk ook een vraag stellen, je mening of ervaring delen op ons Forum !

TIP: Onze nieuwsbrief met elke dag een tip om in 5 min per dag kilo's af te vallen in een week!
Dit bericht is geplaatst in Afvallen en Supplementen.