Ook Afvallen Met Groene Thee?

Ook Afvallen Met Groene Thee?Afslanken met groene thee is een gezonde en natuurlijke manier om af te vallen. Drink in plaats van koffie vanaf nu groene thee, daarmee kun je zeker 5 kilo afvallen in zes weken.

Door vijf bekers groene thee verdeeld over de dag te drinken, kun je wel 80 calorieën extra per dag verbranden.Groene thee bevat vetverbrandende eigenschappen, omdat de theeblaadjes die gebruikt worden slechts minimaal worden bewerkt, oftewel geoxideerd. De witte en groene theebladeren worden minder geoxideerd dan bijvoorbeeld de blaadjes van alle zwarte theesoorten, zoals English Blend, Earl Grey en de verschillende smaken thee. Groene thee bevat stoffen, de zogenaamde fenolen, waardoor afvalstoffen uit vetcellen sneller in het bloed worden opgenomen. Je organen en spieren gebruiken vervolgens sneller het afgegeven vet als brandstof en dat versnelt weer het afval proces.


9 Tips & Feiten over afvallen met Groene Thee
Groene thee wordt als drankje heel veel gebruikt om mee af te vallen. Wij verzamelden daarom de beste 9 tips en feiten van iedereen die groene thee heeft gebruikt om gewicht te verliezen!


1. Koffie is geen alternatief voor groene thee

Groene thee dankt zijn werking aan de combinatie van anti-oxidanten en cafeïne. Deze combinatie van stoffen komt wel in groene thee voor, maar niet in koffie. In koffie zit cafeïne, maar ook stoffen die je bloedsuiker spiegel doen stijgen. Daardoor wordt de vetverbranding geblokkeerd en dat wil je niet tijdens je dieet.

2. Een dieet met groene thee is een natuurlijke manier van afvallen
Groene thee is een natuurlijk product. En een grote hulp tijdens het afvallen. Groene thee stimuleer de vetverbranding tijdens het sporten en in combinatie met een gezond eetpatroon.

3. Groene thee versnelt je verbranding zonder je hartslag te verhogen
Met groene thee verbrand je meer energie en verminder je tegelijkertijd de afvalstoffen in je lichaam. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat groene thee je stofwisseling versnelt, waardoor je lichaam meer energie verbruikt en je sneller afvalt.

4. Drink dagelijks een paar koppen groene thee voor meer effect
De vetverbrandende stoffen van groene thee hebben meer effect als je het regelmatig drinkt over een lange periode. Afvallen doe je niet in een middag. Vervang dagelijks een aantal koppen koffie door groene thee. Drink ongeveer vier koppen thee per dag.

5. Groene thee of Afslankthee?
Je hebt geen speciale groene thee nodig. Je kunt net zo goed afvallen met normale groene thee uit elke supermarkt. Belangrijk om te weten: hoe beter de kwaliteit van de theeblaadjes, hoe beter de groene thee werkt. Maak het makkelijk voor jezelf, PickWick thee voldoet prima.

6. Witte thee in plaats van groene thee
Naar de eigenschappen van witte thee is minder wetenschappelijk onderzoek gedaan. Ga er maar vanuit dat witte thee net zo goed werkt bij het afvallen bevat als groene thee.

7. Groene thee met of zonder suiker?
Thee met suiker betekent meer energie en iedereen weet dat suiker veel calorieën bevat en een dikmaker is. Suiker verandert echter niets aan de goede eigenschappen van de groene thee. Een alternatief is zoetjes, maar deze kunstmatige zoetstoffen bevatten aspartaam, wat ongezond kan zijn voor je lichaam.

8. Groene thee capsules
Vind je groene thee niet lekker? Kies dan voor capsules met groene thee extract. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de effecten van deze voedingssupplementen net zo goed werken. Vooral de green tea fatburners met extra cafeïne helpen je bij het snel afvallen.

9. Slankheidsthee
Je kunt ook kiezen om af te vallen zonder dieet en met een Slankheidsthee Kuur. Dit is een natuurlijke afslankkuur en bestaat uit natuurlijke groene thee.
Wil je 3 kilo afvallen? Advies: 30 dagen kuur of 60 dagen kuur.
Wil je 6 kilo afvallen? Advies: 60 dagen kuur of 90 dagen kuur.
Wil je meer dan 6 kilo afvallen? Advies: 90 dagen kuur.

Je kunt natuurlijk ook een vraag stellen, je mening of ervaring delen op ons Forum !

TIP: Onze nieuwsbrief met elke dag een tip om in 5 min per dag kilo's af te vallen in een week!
Dit bericht is geplaatst in Afvallen en Voeding.