Ook Afvallen met Clenbuterol?

Ook Afvallen met Clenbuterol?
Clenbuterol staat bekend als het middel om enorm snel af te vallen en om razendsnel vet te verliezen. Het is een krachtig middel, maar het is belangrijk om je dagelijks eetpatroon aan te passen als je het maximale effect wilt bereiken met je clenbuterol dieet. Dit zijn kleine en eenvoudige aanpassingen die je helpen die extra kilo’s snel kwijt te raken, zorgen dat je voldoende voedzame stoffen binnen krijgt én garanderen dat jij je in korte tijd weer een positief zelfbeeld hebt.

Laat je goed informeren voor je clenbuterol gaat gebruiken, wat juist omdat het zo’n krachtig middel is om te kunnen afvallen in een week, zijn er ook risico’s verbonden aan verkeerd of teveel gebruik.

Wat is Clenbuterol?
Clenbuterol valt in de categorie prestatie verhogende middelen. Uit onderzoek blijkt echter dat clenbuterol steeds minder wordt gebruikt om spiermassa op te bouwen en voornamelijk wordt gebruikt om snel af te vallen. Het is een aanname dat vooral mannen deze middelen gebruiken om de eigen prestaties te verbeteren, maar nooit bewezen. Zo is het ook een aanname dat vooral vrouwen middelen als clenbuterol gebruiken om snel gewicht te verliezen.

Hoe werkt Clenbuterol als afslankmiddel?
Clenbuterol is eigenlijk een geneesmiddel voor dieren en wordt vooral gebruikt bij paarden. De stof zorgt tevens voor spieropbouw bij mensen. Tot op heden weet nog niemand hoe die spieropbouw met clenbuterol precies werkt. Het middel Clenbuterol werkt actief in op het autonome zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor het regelen van alle automatische processen in het lichaam, zoals hijgen bij inspanning. Hier hoef je nooit bij na te denken.
Het gaat de afbraak van spiereiwitten tegen en kan hierdoor op minimaal niveau de spiergroei bevorderen. Afvallen met clenbuterol werkt op 2 manieren:

 1. Doordat clenbuterol de lichaamstemperatuur verhoogt, verbrandt je in hoog tempo calorieën.
 2. Clenbuterol stimuleeert de omzetting van vet en bevordert hiermee de vetafbraak.

Clenbuterol draagt dus zeker bij aan het sneller kwijtraken van die extra kilo’s vetmassa.

Waarschuwing bij Clenbuterol dieet
Clenbuterol is een eigenlijk een krachtig geneesmiddel tegen astma en heeft het middel een halfwaardetijd van maar liefst 35 uur. Wie clenbuterol dus elke dag gebruikt, besef dan dat de ene pil nog niet is uitgewerkt, wanneer je de volgende pil alweer inneemt. De totale hoeveelheid clenbuterol die vervolgens in je lijf aanwezig is, neemt hierdoor alsmaar toe. Neem alle waarschuwingen omtrent clenbuterol dus serieus, want bovenstaand voorbeeld duidt al op een overgedoseerd gebruik. Goed om te weten: artsen mogen clenbuterol niet eens voorschrijven aan personen.

Het gebruik van clenbuterol kent een vele bijwerkingen, waarvan de belangrijkste zijn: duizeligheid, hoofdpijn, paniekaanvallen, spiertrillingen, hartritmestoornissen en misselijkheid.

De volgende middelen bevatten de werkzame stof clenbuterol:

 • Ventolase®
 • Broncoterol®
 • Cesbron®
 • Spasmo-Muscosolvan®
 • Clenasma®
 • Prontovent®
 • Contrasmina®
 • Contraspasmin®
 • Monores®
 • Spiropent®

Om maximaal gebruik te maken van clenbuterol als middel om snel af te vallen moet je eetpatroon bestaan uit hoogwaardige Proteïnen, Koolhydraten en weinig vet. Online zijn veel lijsten te vinden met voedsel wat goede en slechte koolhydraten, proteïnen en vetten bevat, om je te helpen elke dag een goed clenbuterol dieet samen te stellen.

Je kunt natuurlijk ook een vraag stellen, je mening of ervaring delen op ons Forum !

TIP: Onze nieuwsbrief met elke dag een tip om in 5 min per dag kilo's af te vallen in een week!
Dit bericht is geplaatst in Afvallen en Supplementen, Crashdieten en getagged .