Ook Afvallen met Citroensap?

Ook Afvallen met Citroensap?Het citroensap dieet is een veilige, makkelijke en lekkere manier om of te vallen in een week. Het dieet ken je misschien als Lemon Juice diet wat is overgewaaid uit Hollywood. Je kent vast de verhalen over celebrities die veel zijn afgevallen door citroensap diëten. Sommigen beweren zelfs dat je geen calorieën hoeft te tellen en je gewoon normaal voedsel mag blijven eten, zelfs chocola!

Hoe werkt afvallen met citroensap?
Citroensap maakt het lichaam vrij van giftige afvalstoffen en helpt om af te vallen. De zure vrucht bevordert de verbranding van vetten in het lichaam. Het citroensap is heel zuur en stimuleert het maagsap. Het helpt om sneller je maaltijden te verteren, want het zure sap verwijdert de afvalstoffen die het verteren van het voedsel vertragen. Citroen zit ook boordevol vitamine C, die je meer energie geven en de drang om te snacken verminderen. Bovendien bevat citroen pectine, een stof die ervoor zorgt dat je langer het gevoel hebt dat je vol zit en het hongergevoel doet verdwijnen.

Het recept voor snel afvallen met citroensap
De citroen is een Powerfruit.
De echte die hards gaan voor een volledige citroensapkuur en drinken 10 dagen lang een paar keer per dag citroensap in water met Ahornstroop. De stroop bevat de broodnodige mineralen en spoorelementen en neemt de zure smaak weg die nou eenmaal bij deze kuur hoort. Vooral het citroensap van de citroen is goed, dus je kunt het beste een verse citroen uitpersen. Het is trouwens veel te zuur om een hele citroen te eten.

Bij dit dieet drink je dagelijks een aantal ‘citroenlimonades’; mixen van limoen- of citroensap, ahornsiroop, cayenne peper en ‘schoon’ water. Doe nooit een citroenschijfje met schil in je drinken, want de vrucht is vaak bespoten en dat kan ongezond zijn. De beste manier om snel af te vallen met citroensap is elke ochtend te beginnen met citroensap op een lege maag.

Recept voor citroensap kuur
Maak per dag een grote kan met citroensap volgens dit recept:?-12 eetlepels ahornsiroop?-12 eetlepels vers limoen- of citroensap?-Een halve theelepel cayenne peper poeder?-Iets meer dan anderhalve liter water

Wil je niet alleen maar citroensap met water drinken, dan kun je ook afwisselen. Je kunt citroensap op heel veel manieren verwerken:
Vers citroensap in de thee geeft een heerlijke citroenthee.
Citroensap in de salade voor een frisse smaak.
Pers wat vers citroensap over gebakken vlees, voor een extra smaak.
Voeg wat citroensap toe aan een bestaande vruchtensap.
Of maak je eigen vruchtensap met citroensap erbij, zoals verse jus d’orange met citroensap. Of meng kiwi’s, frambozen en citroen tot een heerlijk gezonde smoothie.

Citroensap uur met capsules
Maar het kan ook tegenwoordig ook op een nog makkelijkere manier. Inmiddels zijn er citroensapkuur capsules en pillen op de markt, die de grote voordelen van de citroen hebben, maar niet de nadelen. Deze capsules zijn bijvoorbeeld veel geconcentreerder dan het sap uit een normale citroen. Alle stoffen die je nodig hebt om af te vallen zitten erin. Deze stoffen lossen het overtollige vet sneller op, zodat je vet verliest op de meest belangrijkste plekken: billen, buik, benen, dijen en heupen. Het enige wat je moet doen, is voor elke maaltijd een capsule innemen en dat doe je dan drie keer per dag. De fabrikant garandeert dat het werkt en op internet barst het van de positieve reacties. Extra voordeel: je kunt de capsules makkelijk en supersnel online bestellen. Wat blijkt? Veel vrouwen die vroeger het citroensap dieet volgden, zijn overgestapt naar de citroen capsules, vooral om de zure smaak van de sapjes. Bovendien is het zuur van de citroen natuurlijk slecht voor je tanden.

Citroensap dieet: wel of niet gevaarlijk?
Het is ook bekend dat teveel citroen gevaarlijk is en ongezond voor je lijf, met name je hart. Het is vooral ongezond om citroen langer dan 1 week als kuur te gebruiken. Je eet dan verder niets en krijgt dus niet genoeg vetten en eiwitten binnen. Met een citroensap kuur val je snel af in een week, maar breek daarna de kuur af of neem een gezonde pauze.

Je kunt natuurlijk ook een vraag stellen, je mening of ervaring delen op ons Forum !

TIP: Onze nieuwsbrief met elke dag een tip om in 5 min per dag kilo's af te vallen in een week!
Dit bericht is geplaatst in Afvallen en Voeding en getagged , .