Ook Afvallen Met Afslankkoffie?

Ook Afvallen Met Afslankkoffie?Afslanken begint bij het aanpassen van je eetgewoontes. Als je teveel eet en te weinig calorieën verbrand, kun je meer bewegen of minder gaan eten om die extra calorieën kwijt te raken. Het probleem is dat je vaak trek hebt, waardoor de verleiding om meer te gaan eten dan je nodig hebt groot is.

Oploskoffie lijkt dus het nuttige met het aangename te verenigen: je combineert je dagelijkse kopje koffie en de heerlijke smaak van gebrande koffie met afvallen.


Waaruit bestaat afslankkoffie?
Afslankkoffie wordt gemaakt van Arabica koffiebonen. Deze bonen bevatten van nature minder cafeïne dan gemiddeld. De koffiebonen zijn ongeroosterd en bevatten daardoor meer aminozuren, welke de stofwisseling van het lichaam versnellen.

In afslankkoffie zit ook de stof Guarana, oftewel Lingzhi. Het zorgt voor balans van de bloeddruk, versterkt het immuniteitssysteem, werkt cholesterol verlagend en zuivert het lichaam van giftige stoffen.

Hoe werkt afslankkoffie?
Afslankkoffie lijkt een fantastische oplossing. In afslankkoffie zitten groene en ongeroosterde Arabische koffiebonen, welke de suikeropname door het lichaam verminderen en de suikers sneller omzetten in energie. Je krijgt dus elke dag meer energie en verbrandt daardoor meer calorieën. Je hebt minder honger en blijft van de tussendoortjes af. Suikers en vetten worden sneller omgezet in brandstof voor de spieren. Overtollig lichaamsvet wordt sneller verbrand en afgedreven. Tot slot drijven anti-oxidanten de afvalstoffen sneller uit je lichaam.

Afslankkoffie en diëten
Net als Groene Thee gebruik je afslankkoffie als losstaand dieet of in combinatie met een dieet en lichaamsbeweging. Groene koffie versnelt het afslankingsproces. Wanneer je alleen afslankkoffie gebruikt om af te vallen, zorg dan voor een gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl, want je wilt geen jojo-effect.

Ontbijten is uiteraard altijd belangrijk. Drink een half uur voor het ontbijt een kop groene koffie en je hebt voldoende energie voor de hele dag. Eén kop afslankkoffie per dag is ruim voldoende. Teveel groene koffie betekent teveel energie en dat levert slaapproblemen op. Beperk daarom het innemen van cafeïne wanneer je een dieet volgt met afslankkoffie. Balans je voeding is belangrijk. Na een dieet zorgt de koffie ervoor dat je niet meer aankomt en voorkomt dus het gevreesde jojo-effect. Je blijft energiek en voelt je gezond.

Voor wie is afslankkoffie geschikt?
Afslankkoffie is absoluut niet voor iedereen geschikt. Raadpleeg bij twijfel altijd de huisarts. Afslankkoffie is niet geschikt voor:
Kinderen onder de 15 jaar
Senioren boven de 65 jaar
Zwangere vrouwen en tijdens borstvoeding
Volwassenen met ernstige hartproblemen

Is afslankkoffie gevaarlijk?
De Inspectie voor de Gezondheidszorg waarschuwde in augustus 2010 specifiek voor het afslankmiddel Green Coffee 800. De waarschuwing gaat vooral over het ingrediënt sibutramine wat bekend staat als een ongeregistreerd en daarmee illegaal geneesmiddel voor de behandeling van overgewicht. Niet elke afslankkoffie bevat dit supplement, let daar dus goed op bij de aanschaf.

De waarschuwing luidde als volgt: “Sibutramine verhoogt het risico op bijvoorbeeld een beroerte of hartaanval. Het verboden middel werd in meer dan 50% van de onderzochte partijen Green Coffee 800 gevonden in een hoge dosering. Let op: de verpakking vermeldt niet dat er sibutramine inzit.”

Je kunt natuurlijk ook een vraag stellen, je mening of ervaring delen op ons Forum !

TIP: Onze nieuwsbrief met elke dag een tip om in 5 min per dag kilo's af te vallen in een week!
Dit bericht is geplaatst in Afvallen en Supplementen, Afvallen en Voeding.